Es posa en marxa una iniciativa perquè els comerços adherits puguin vendre a domicili.

Els Comerços Associats de Premià de Mar (CAP) promocionen una proposta de venda a domicili que s’està posant en marxa i en la qual participen ara per ara associacions de comerços de 9 poblacions catalanes i de 3 barris barcelonins.

A través del portal adomicili.slowshopping.cat els clients poden consultar quins comerços de cada localitat o barri s’han adherit ara per ara a la iniciativa. Fins al moment hi ha 11 comerços premianencs que ja han publicat les seves dades i la manera, mitjançant telèfon o correu electrònics, amb la qual els clients poden posar-se en contacte amb ells i fer les seves comandes. Entre els comerços premianencs que ja s’han unit al portal n’hi ha de tant diversos com una peixateria, un botiga de menjar per a animals o una de decoració i tèxtil per a la llar, entre d’altres. El sistema de lliurament dels productes comprats ja depèn de cada establiment.

Qualsevol comerç que ho desitgi, tingui ara mateix les seves portes obertes no, i formin part o no dels CAP, poden adherir-se gratuïtament a la iniciativa posant-se en contacte amb aquesta entitat a través de l’adreça electrònica cappremia@yahoo.es