Tens entre 16 i 35 anys que estàs treballant en el sector turístic? T’interessa el turisme rural i l’ecoturisme? Estàs a l’atur però és un sector en el què t’interessaria treballar?

Aquest curs s’emmarca dins d’un projecte europeu en el què participa l’Agència Catalana de Joventut de la Generalitat de Catalunya i que pretén contribuir a la millora de perfils laborals de dones i joves a la Mediterrània (Projecte Xarxa INTERNISA https://www.enicbcmed.eu/projects/internisa ), permet adquirir noves competències professionals que donin resposta als nous models turístics. A les sessions es coneixeran les bases de creació i comercialització d’experiències turístiques, així com els principis del màrqueting digital, amb un enfocament específic  cap al turisme rural i l’ecoturisme.

La durada del  curs és de  40 hores formatives (26h en format sessió i 14h de treball asincrònic: materials, vídeos o altres activitats).

Es durà a terme de forma concentrada entre 15 de novembre i  el 9 de desembre de 2021, en sessions breus de 2 hores de durada, en sessions en línia, excepte la darrera sessió que es preveu de caràcter presencial. La formació està finançada pel projecte europeu INTERNISA i  serà GRATUÏTA per totes les participants.

Pots fer la teva inscripció aquí.