Des del Servei Local d’Ocupació s’han programat diversos cursos de formació en competències digitals i tècniques adreçats prioritàriament a persones en situació d’atur.

 Eines Ofimàtiques per el treball online

En aquest curs es treballarà l’emmagatzematge en el núvol i eines per a compartir fitxers: OneDrive-Google-Drive, les eines ofimàtiques en línia, la càrrega de dades des del web, des de fitxers de text i altres fonts d’informació, i l’agenda i quadern compartit (Google calendar – OneNote – Evernote ). Formació presencial de 27 hores de durada, del 27 de setembre al 6 d’octubre.

Competències digitals bàsiques

Amb aquest curs aprendràs tot el que necessites per a moure’t per internet. Com utilitzar el núvol per guardar informació .Com obtenir i utilitzar la signatura digital i l’IdCat al móvil. A fer presentacions genials del teu currículum o el teu projecte professional amb Genially. Com assegurar el que tens al teu mòbil i altres dispositius. Com utilitzar el correu electrònic des del mòbil. Com treure més profit a l’ús del teu Smartphone.  Curs presencial de 20 hores de durada, del 7 al 18 d’octubre

 Suport administratiu en recursos humans

L’ objectiu general d’aquest curs és capacitar l’alumnat per a la realització de tasques administratives al departament de recursos humans, la gestió administrativa de recursos humans, la gestió de recursos humans, el càlcul de les prestacions de la seguretat social. Curs presencial de 50 h de durada, del 18 d’octubre al 3 de novembre.

Curs d’activitats de magatzem i aprovisionament
El curs capacita per  desenvolupar i executar de manera correcta les tasques pròpies de les ocupacions de mosso/a de magatzem, operacions d’emmagatzematge, picking (preparació de comandes), manipulació manual de càrregues, implantació de les 5s en el magatzem, operador de carretons elevadors. La superació del curs permet disposar del carnet de carretons. Curs presencial de 30 h de duresa, del 4 al 13 d’octubre.
Tots els cursos s’imparteixen de dimarts a divendres en horari de matins al servei d’Empresa, Comerç i Ocupació (Joan XXIII 8).

Inscripcions: https://premiademar.cat/ambit.php?id=116

Més informació a: ocupacio@premiademar.cat