A partir  del mes de maig s’han programat diversos cursos de formació en competències digitals adreçats prioritàriament a persones en situació d’atur.

Competències digitals bàsiques Amb aquest curs aprendràs tot el que necessites per a moure’t per internet. Com utilitzar el núvol per guardar informació .Com obtenir i utilitzar la signatura digital i l’IdCat al móvil. A fer presentacions genials del teu currículum o el teu projecte professional amb Genially. Com assegurar el que tens al teu mòbil i altres dispositius. Com utilitzar el correu electrònic des del mòbil. Com treure més profit a l’ús del teu Smartphone.  Curs presencial de 20 hores de durada.

 Eines Ofimàtiques per el treball online En aquest curs es treballarà l’emmagatzematge en el núvol i eines per a compartir fitxers: OneDrive-Google-Drive, les eines ofimàtiques en línia, la càrrega de dades des del web, des de fitxers de text i altres fonts d’informació, i l’agenda i quadern compartit (Google calendar – OneNote – Evernote ). Formació presencial de 10 hores de durada.

Actic 1 Curs per  preparar la prova per a l’obtenció del certificat ACTIC de nivell 1, i assolir els continguts de: Cultura, participació i civisme digital. Tecnologia digital i us de l’ordinador i del sistema operatiu. Navegació i comunicació en el món digital. Tractament de la informació escrita. Tractament de la informació gràfica, sonora i de la imatge en moviment. Tractament de la informació numèrica  Curs presencial de 25 hores de durada.

 Actic 2 Curs per  preparar la prova per a l’obtenció del certificat ACTIC de nivell 2, i assolir els continguts de: Cultura, participació i civisme digital. Tecnologia digital i us de l’ordinador i del sistema operatiu. Navegació i comunicació en el món digital. Tractament de la informació escrita. Tractament de la informació gràfica, sonora i de la imatge en moviment. Tractament de la informació numèrica. Tractament de les dades. Presentació dels continguts. Curs presencial de 25 hores de durada.

Tots els cursos s’imparteixen de dimarts a divendres en horari de 9 h a 13 h al servei d’Empresa, Comerç i Ocupació (Joan XXIII 2 nau 1).

Inscripcions