Us informem que ja està activa per Premià de Mar l’App M7 citizen security. Aquesta App es especialment interessant pels comerciants ja que, un cop donats d’alta, en cas d’emergència, i des del mateix mòbil, només pitjant un botó, la central de la Policia local rep l’emergència i localitza el lloc on s’està produint, de tal manera que en qüestió de minuts la policia pot intervenir.

Per baixar l’App es molt senzill, cal anar al Play Store buscar l’aplicació M7 citizen security i baixar-la de forma gratuïta al nostre mòbil, un cop baixada busquem la població (Premià de Mar) i ens identifiquem, seguint els menús de la pròpia App.

A més de la trucada d’emergència ( on directament ens posem en contacte amb la policia) té a més altres utilitats com enviar missatges d’emergències (mèdiques, d’incendi, d’assetjament…), comunicar incidències…..

A més, de cara al comerciant, aquesta aplicació es pot instal·lar directament a l’escriptori del seu ordinador on en cas, d’emergència (atracament, robatori, intimidacions) qualsevol empleat pot pitjar el botó d’emergència i la policia rep l’avís i la localització immediatament.

Tant l’aplicació pel mòbil, com la instal·lació a l’ordinador es una molt bona eina per gaudir de més seguretat als establiments comercials.